Latest News

 • Aprilie 14, 2017
  Kayana SRL ureaza tuturor clientilor si colaboratorilor: Sarbatori Luminate!
  detalii
 • Februarie 25, 2017
  Va multumim ca ne-ati vizitat la MaraMedica !
  detalii
 • Februarie 13, 2017
  Veniti sa ne intalnim la MaraMedica, editia a XIV-a ! Va asteptam cu drag sa va prezentam oferta noastra de: echipamente si instrumentar stomatologic, unituri dentare, aparatura chirurgie dentara, aparate de sterilizare si articole de unica folosinta. Ne gasiti la locul obisnuit, incepand de joi 23.02.2017, ora 10:00
  detalii
 • Februarie 7, 2017
  Va asteptam sa ne vizitati standul din cadrul celei de-a XIV-a editii a manifestarii stiintifice si expozitionale medicale MaraMedica, unde vom participa cu o oferta larga de aparate si instrumentar medical stomatologic, diagnostic si terapie. Expozitia se va desfasura in perioada 23 - 25 februarie 2017, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures, Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5.
  detalii
 • Septembrie 7, 2013
  Incepand cu luna Septembrie 2013 firma noastra a devenit dealer oficial al firmei "LARES RESEARCH" din USA. Firma este specializata pe productia de piese de mana in domeniul stomatologiei. Dupa cum puteti vedea pe site-ul nostru in perioada lansarii aceste produse se vor afla in promotie.Vom putea face in acelasi timp si service la aceste produse utilizand componente originale. In speranta ca produsle noastre sunt la preturi competitive pe piata romaneasca va asteptam cu intrebarile dumneavoastra.
  detalii
Arhiva stiri