DISPOZITIV MEDICAL - Lampa bactericida cu functie duala 2 x 30 watt, CU SAU FARA prezenta umana, radiere directa si/sau indirec

Perioada de Garantie1 an
Putere2 x 30 watt
Tara de origineSlovacia
Pret3996 Ron/buc (3357 Ron/buc + TVA)
 Descarca manualul de utilizare a acestui produs
detalii si comenzi: telefonic la
+40(744) 213.698; +40(738) 683.308DISPOZITIV MEDICAL ( vine cu Declaratie de Conformitate ) CONFORM CU CERINTELE MINISTERULUI SANATATII.

Lampa bactericida cu functie duala, sterilizarea se poate face prin iradiere directa ( aer si suprafete ) si/sau iradiere indirecta ( prin recircualrea aerului ).

Aceasta lampa permite prezenta persoanelor in incapere in regimul de lucru sterilizare prin iradiere indirecta.

Aceasta lampa dezinfeteaza aerul in prezenta umana in regimul de lucru iradiere indirecta, cat si aerul si suprafetele in absenta persoanelor in regimul de lucru iradiere directa.

Prezita 2 tuburi de 30 watt fiecare, putand fi activate in functie de necesar separat sau impreuna

Prezinta programator, contor de viata de functionare al tubului UV-C ( deoarece dupa 9000 ore de functionare intensitatea de iradiere scade si necesita inlocuirea tuburilor )

Lampa se poate folosi fixata pe perete sau cu stativ mobil, fiind utila pentru cabinete, spatii medicale cat si alte incaperi.

Suprafata de sterilizare recomandata la aceasta putere este de pana la 40 metri patrati intr-un regim de folosire intermitent in reprize de 30 minute pentru un total de 3-4 ore in 24 ore

Lungimea de unda a lampii este de 253.7 nm, iar tubul pentru iradiere indirecta este fara producere de ozon permitand persoanelor sa stea in incaperea unde lampa dezinfecteaza aerul.

Efectul dezinfectant maxim se obtine prin folosirea radiatiei directe ( absenta persoanelor ) deoarece se dezinfecteaza atat aerul cat si suprafetele.